Gallerij

Chains and wagons

'Chains and Wagons'

Deze robuuste eettafel is gemaakt van staal en hout. Samen met de klant ben ik op zoek gegaan naar een tafel die bij hem past. Het idee voor de tafelpoten was iets wat al langere tijd in mijn creatieve denkfabriek speelde, maar er was nog geen juiste toepassing voor. De tafelpoten zijn gemaakt van hijskettingen uit een fabriek die vrachtwagen trailers bouwt. Het tafelblad is gemaakt van oud wagonhout wat afkomstig is uit Polen naar schatting uit de jaren ’40. 

'Fight with Faith'

Dit frame is gemaakt voor ‘Fight with Faith’. De wens was om meerdere bokszakken te kunnen plaatsen zonder dat er gebruik kon worden gemaakt van montage aan het plafond of zijmuren. in totaal is er ruimte voor 14 bokszakken, 2 waterbags, 2 stootkussens en 1 speedbag. Alle bokszakken zijn verplaatsbaar dankzij het rails systeem. Daarnaast is er een onderrails geplaatst, zodat de bokszakken niet tegen de muren en ramen komen.

Boksframe

'8 op een carrousel'

Vlaggenunie vroeg mij of het mogelijk was om een carrousel te maken voor hun showroom op hun nieuwe locatie. Samen met de klant gekeken wat de beste optie was om zo efficiënt mogelijk masten te plaatsen. Uiteindelijk is dit het resultaat. 8 vlaggenmasten op nog geen 2,5 m2. Zoals het hoort kan de carrousel draaien, zodat alle masten makkelijk toonbaar zijn zonder om het carrousel heet te hoeven lopen. Leuk weetje, als je op de eerste verdieping staat, kun je de toppen van de masten zien draaien.

'Outdoor Cooking Stands'

Survival School Overleven kwam met de vraag of ik hun huidige Cooking Stand kon aanpassen. Samen besloten om 2 nieuwe te maken, van een iets dikker staal en met meer opties, zodat er ook kleine potten en pannen op passen. De Outdoor Cooking stand word in/over het vuur gezet.

Outdoor Cooking Stand
Glasfusing Standaard

'X wat Oars'

Standaard gemaakt voor ‘X Wat Oars’ van ‘Ondernemend Talant’. De standaards zijn gemaakt om de glasfusing kunstwerken te kunnen tonen en worden zo als geheel verkocht. Het glaswerk word gemaakt door de cliënten van de dagbesteding van ‘X wat Oars’. Samen met de creatieve koppen van ‘X wat Oars’ komen we steeds weer op nieuwe ideeën voor standaards.  

'Schlösser Motorstandaard'

Schlösser Motorservice was op zoek naar een motorstandaard voor het vervoeren van meerdere motoren. De motorstandaard is in totaal goed voor het vervoeren van 3 motoren en kon op korte termijn geleverd worden.

To rebar to Two

'To Rebar to Two'

De kapstok en het schoenenrek zijn gemaakt van betonstaal en hergebruikte oude eiken vloerplanken. Rebar is de engelse vertaling van betonstaal. Samen met de klant is er gekeken naar wat bij hem past en hier vorm aan gegeven. 

'Sidetable poten'

Voor een klant 2 sidetable poten mogen maken. De klant heeft zelf een bijpassend houten blad gevonden.

'One of a Kind'

Voor Vlaggenunie deze ‘One of a Kind’ trolley mogen maken. De Trolley is zo ontworpen dat er een  vlaggenmast op kan rusten en deze ingepakt kan worden voor transport. Vlaggenunie was er zo tevreden over dat ik er nog eentje mocht maken, en natuurlijk is ook deze ‘One of a Kind’, maar dan 2.0.